Secretul privind locul in care sta Veronica Stegaru, alias Vulpita, atunci cand nu apare la TV a fost dezvaluit dupa saptamani bune in care ea a castigat simpatia a mii de oameni si, totodata, antipatia altor persoane. Adresa este stiuta doar de angajatii de la “Acces Direct”, emisiune realizata de Mirela Vaida la Antena 1.

Vulpita, tanara de 22 din Vaslui, care face senzatie cand apare la Antena 1 este cazata la un hotel din Bucuresti. Acesta nu este unul oarecare, ci destul de cunoscut pe harta hotelurilor din Capitala, potrivit unor surse bine informate. Desigur, ea nu sta singura in camera de hotel, ci impreuna cu sotul ei Viorel Stegaru.

Celebra sotie-vulpita de la Antena 1 a devenit tinta multor glume pe Internet si chiar si vedetele de la noi o ironizeaza. Printre acestea se numara fostul prezentator Razvan Botezatu si Delia – gestul facut de extravaganta cantareata fata de Vulpita te face sa razi copios. Chiar si Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid dupa ce a aflat despre cazul Vulpita de la “Acces Direct”.

Veronica si Viorel Stegaru au devenit cunoscuti odata cu aparitia lor in platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1. Tanara, supranumita Vulpita, si-a inselat sotul, care… la randul lui a calcat stramb. Ei au o fetita de doi ani si sunt din Blagesti, o localitate din judetul Vaslui. Desi emisiunea de la Antena 1 a fost criticata dur, de saptamani bune este lider de audienta.

coral