În cazul în care te numeri printre urmăritorii celei mai importante întreceri automobilistice din lume și vrei să incluzi pe biletele tale de pariuri sportive și acest gen de competiții, online, căutând F1 cote, îți vei face deciziile mai ușoare. Poți paria pe oricare dintre cele două clasamente, atât pentru cel pentru Campionatul Mondial al Piloților sau World Drivers' Championship, cât și pentru Campionatul Mondial al Constructorilor sau World Constructors' Championship.

Câteva date actuale despre cele mai importante circuite din F1

În niciun an numărul de Grand Prix-uri nu este fix. În funcție de organizatori și de noi circuite naționale acceptate în concurs, numărul de curse a variat de la debut, din 1950 pană astăzi între 7 și 23 de trasee. Anul acesta, sezonul competițional include 23 de curse, în Europa, Orientul Mijlociu, America, Rusia, Asia și Australia. Printre circuitele deja cunoscute menționăm:

1. Italia, Imola Autodromo Enzo e Dino Ferrari

2.Spania, Barcelona Circuit de Catalunya

3.Monaco, Monte Carlo Circuit de Monaco

4.Canada, Montréal Circuit Gilles Villeneuve

5. Franţa, Le Castellet Circuit Paul Ricard

6. Marea Britanie, Silverstone Silverstone Circuit

7. Rusia, Soci Sochi International Racing Course

8. Japonia, Suzuka Suzuka International Racing Course

9. SUA, Austin Circuit of The Americas,

10. Arabia Saudită, Jeddah Jeddah Street Circuit

Italia este prezentă anual cu două circuite, cel de la Imola și cel de la Monza. Sezonul începe de regulă, în martie, cu circuitul de la Bahrain și se încheie în decembrie cu circuitul de la Abu Dhabi.

Care este cea mai simplă metodă pentru a vedea cotele pentru F1?

În cazul în care vrei să vezi care este evoluția competițiilor și care sunt cotele pentru cei mai buni piloți și constructori, platformele online sunt la ora actuală cele mai simple și accesibile surse de informare. Datele disponibile sunt actualizate în timp real și orice noi schimbări de clasament și cote sunt vizibile imediat.

Datorită numeroaselor bonusuri de deschidere cont și de joc, oferta de pariuri poate fi mult mai interesantă pentru toți cei care preferă să parieze inteligent. În plus, de cele mai multe ori, online payout-ul este mai bun, nu există comisioane pentru plasarea pariurilor, clienții noi și fideli sunt răsplătiți mereu, întreaga procedură de informare, decizie și pariere decurge mult mai simplu.

Având în vedere că întrecerile automobilistice reprezintă al doilea cel mai urmărit sport, în cazul în care vrei să-ți diversifici sporturile de pe bilete, merită să pariezi pe Formula 1. Competițiile sunt spectaculoase și dinamice, perfecte pentru cei care preferă adrenalina condusului și cursele auto de clasă superioară.

Chiar dacă, de regulă există echipe și piloți favoriți ani la rând, schimbările de situație de la ora actuală sunt mult mai frecvente și cu mai mult suspans. Fie că preferi să pariezi pentru piloții englezi, Lewis Hamilton, Lando Norris şi George Russell, fie pentru Mercedes, Ferrari, Red Bull F1 sau Aston Martin, sezonul este abia la jumătate și cu siguranță va fi unul deosebit de antrenant.

Oricare ar fi sportul pe care vrei să-l incluzi pe lista scurtă de joc, nu pierde niciodată din vedere că pariurile sportive implică și riscul de a pierde. Joacă responsabil, doar pe platforme licențiate și doar dacă ai peste 18 ani.

 

 

 

 

 

  coral