News Flash:

Unde s-a ajuns: Apartament din Câmpia Turzii, scos la vânzare cu 100 de mii de euro

27 Aprilie 2022
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Pretul cerut pentru un apartament din Campia Turzii

O persoană din Câmpia Turzii și-a pus apartamentul la vânzare, pe un site de specialitate, la un preț aproape similar cu un apartament de lux în… Dubai! Apartamentul din Câmpia Turzii, amplasat în zona centrală, cu o suprafață utilă de 106 mp, amplasat la etajul 1, este anunțat la vânzare de 100.000 de euro. 

Pe un site de specialitate, un apartament premium în Dubai se vinde cu prețuri începând de la 115.000 euro. Adică, aproximativ la același preț cu cel solicitat de vânzătorul din Câmpia Turzii. 

Ba mai mult, la 100.000 de euro sau ceva mai mult, se pot cumpăra case, în zona Clujului, conform unor anunțuri postate pe siteurile de specialitate.

Anunțul vânzătorului din Câmpia Turzii este, totuși, puțin „forțat”, în condițiile în care în zona Turzii apartamentele se vând cu 40.000-70.000 de euro, arată Turda News.

„Bula imobiliară” din Cluj-Napoca a ajuns la valori record pe piață imobiliară. Analiștii imobiliari spun că un apartament în Cluj-Napoca a ajuns să coste cât 2 în Barcelona sau Dubai.

Pentru cei care au cumpărat apartamente prin credit imobiliar, veștile nu sunt deloc bune, în condițiile în care se anunță o „scumpire” a creditelor.

Practic, ratele vor crește semnificativ, iar valoarea investită în acel apartament va crește și mai mult. Se merită sau nu, asta decide fiecare. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049944 (s)