Specialistii sunt de parere ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu sunt singurele victime ale lui Gheorghe Dinca. Gropile ”plombate” cu beton din curtea criminalului Gheorghe Dinca pot ascunde bucati de cadavre, spune Dan Antonescu, fostul sef al Serviciului Omoruri de la Politia Capitalei.

Dan Antonescu se declara contrariat de acele gropi ”plombate” cu beton, fiind normal ar fi fost ca ele sa fie umplute cu pamant. Fostul sef al Serviciului Omoruri se bazeaza pe experienta colegilor sai si declara, totodata, ca Gheorghe Dinca – tinand cont de ceea ce a facut – este ”in stare de orice”.

“Acele plombe de beton care urmeaza sa fie scoase vor fi sparte si se va vedea ca ascund ceva. De regula o groapa se astupa cu pamant, nu cu beton. Este o activitate normala sa se rascoleasca curtea, deoarece acolo unde se ingroapa ceva exista obiceiul sa se planteze ceva, sa se puna ceva, un pom, o capita de fand. Colegii mei de acolo au experienta foarte mare si stiu aceste lucruri. Omul acesta e in stare de orice, daca esti in stare sa rapesti un copil, sa il violezi, sa il omori si sa il incendiezi. Omul acesta este o forma de viata care a fost calauzita sub imperiul alcoolului si a bolilor psihice numai spre a-si satisface poftele sexuale”, a declarat Dan Antonescu la Romania  Tv.

 

coral