Au trecut cinci luni de cand Alexandra Macesanu a sunat la 112 si nu mai putin de opt luni de la disparitia Luizei Melencu. Despre cele doua fete s-au spus multe, s-au luat in calcul toate ipotezele, dar in continuare… nimic concret. Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu a avut o noua premonitie referitoarea la situatia celor doua fete.

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul sau un mesaj de-a dreptul tulburator.

"Tot in aceasta dimineata, aud mai multe glasuri care strigau in cor:„Alexandra! Alexandra!” Asa cum se striga la proteste, tot la fel se striga aici numele Alexandrei, a fetei traficate. Apoi, un alt glas spune: „Luiza! Drumul Luizei este acolo, spre Sus!” Iar alte glasuri dragilor, strigau: „Moarte! Moarte!”", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Clarvazaroarea sustine, asemenea familiilor fetelor, ca nu sunt moarte, asa cum a declarat Gheorghe Dinca la audieri, ci ca au fost victimele unei retele de trafic de carne vie.

Prezicatoarea a atras atentia asupra faptului ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu au probleme mari in aceste zile si le-a spus cititorilor ca este nevoie de rugaciunile tuturor.

"Nu putem spune ca sunt moarte, deoarece nu sunt! Fetele sunt vii si traficate, iar in aceste zile din viata lor chinuita, au mari probleme. Sa ne rugam pentru aceste fete dragilor, sa ne rugam ca ele sa reziste si sa revina cat mai curand in sanul familiei greu incercate", a precizat Maria Ghiorghiu.

De asemenea, Maria Gheorghiu a scris ca Luiza Melencu se va intoarce prima acasa si va povesti prin ce a trecut. Intelegem din aceasta afirmatie a clarvazatoarei ca intoarcerea Luizei va fi urmata de cea a Alexandrei Macesanu.

„Luiza va fi prima care va ajunge acasa si va spune toate prin cate a trecut. Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

coral