Chiar daca parintii Alexandrei Macesanu nu sunt impacati cu ideea ca fiica lor este moarta si spera sa fie in viata, tatal, Ioan Macesanu i-a pregatit un loc de veci fiicei sale. Alexandra Macesanu va fi inmormantata in cimitirul satesc din Dobrosloveni (judetul Olt), langa mormintele bunicilor lui Alexandru Cumpanasu.

”Tocmai pentru ca sunt rude asa apropiate au si cumparat locurile de veci unul langa celalalt, asa se face. Alexandru e unchiul Alexandrei, toata lumea din sat stie asta, familiile lor sunt rude bune, de sange.. Pai altfel se batea asa pentru fata asta, daca nu erau rude?”, a declarat o vecina a familei Macesanu, pentru stirilekanald.ro.

Raport IML final, in cazul Caracal

Daca initial Gheorghe Dinca indicase liziera padurii Caracal ca fiind locul in care ar fi aruncat ramasitele umane ale Alexandrei Macesanu, raportul IML final il contrazice indica faptul ca oasele gasite in acel loc nu sunt ale ei!

Specialistii mentioneaza ca este vorba despre o alta persoana decat Alexandra Macesanu. In plus, Institutul National de Medicina Legala a transmis ca restul fragmentelor osoase din gospodaria inculpatului provin de la animale.

”La data de 18.09.2019, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul final de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite cu ocazia conducerii in teren a inculpatului Dinca Gheorghe la data de 05.08.2019, in zona de liziera de padure amplasata pe terenul statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate si ridicate”, a transmis, miercuri, DIICOT.

coral