Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, își face vacanța pe litoralul românesc. Acesta a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Marius Csampar a fost eliberat condiționat, în 2020, după 22 de ani de detenție.

Marius Csampar a ajuns la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază.

”Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

”Vă dorim o vacanță criminală”/ ”Arătați ucigător de bine”/”Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”/ ”Pozele sunt criminale”/ ”O priveliște criminală”/ ”Ești mortal, Mariuse”, au fost doar câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali.

Marius Csampar a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, dar eliberat după 22 de ani de detenție

Marius Csampar a fost pus în libertate după 20 de ani de pușcărie, deși primise o pedeapsă de 99 de ani, fiindcă a ucis șase oameni. A fost eliberat în anul 2020, pentru bună purtare. În 1996, Marius Csampar a fost prins de poliție după ce, împreună cu un om al străzii, care locuia în canalizare, a omorât în bătaie o femeie bătrână, de la care a luat o oală cu sarmale, niște bani și o lenjerie de pat. După ce l-au interogat, polițiștii au descoperit că, de fapt, au în fața lor un adevărat monstru, conform spynews.ro.

Au ieșit la iveală alte cinci crime, pe care Csampar le-a descris cu senitătate. Una dintre ele s-a dovedit, însă, de o violență aparte. Acesta a mărturisit că, după o ceartă cu un om fără adăpost, l-a omorât, după care i-a tăiat capul. Corpul l-a aruncat în canal, în timp ce capul l-a aruncat în Lacul IOR din București.

După ce au verificat locul în care Csampar spunea că ar fi dus trupul celui mort, anchetatorii au găsit, într-adevăr, un schelet fără craniu.

coral