Situație comică într-un bloc din Cluj, unde locatarii unui bloc din cartierul Grigorescu au afișat la intrarea în clădire un anunț prin care îi încurajează pe vecini să se bucure de intimitatea lor în ceea ce privește actul sexual, dar să o facă într-un mod discret și liniștit.

”Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră. Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în anunțul afișat.

Anunutl vecinilor foto: monitorulcj.ro

Anunutul vecinilor foto: monitorulcj.ro

Situația este extrem de inconfortabilă, atât pentru cei care se pregătesc să meargă la muncă a doua zi, cât și pentru părinții cu copii, care se află în fața acestei situații nepotrivite.