Cristina Dochianu a prezentat stirile sportive la Observatorul Antenei 1 si facut ca imaginatia multor barbati sa ”lucreze” la greu. Apetisanta blonda avea un sex-appeal incontestabil, multi fiind de parere ca era una dintre cele mai frumoase femei din tara.

Ei bine, Cristina Dochianu este acum o mama perfecta si are o familie implinita. Blondina s-a retras din showbiz si traieste alaturi de sotul ei – Cristian Fogarassy – si de cei doi copii. Cei doi s-au casatorit in anul 2013, intr-o ceremonie discreta care a avut loc langa Orsova. Acesta este orasul in care Cristina si-a petrecut copilaria. In 2015, a venit pe lume primul copil al cuplului – Yvonne -,iar in urma cu doi ani s-a nascut si un baiat. Interesant este faptul ca frumoasa blonda a reusitsa tina sarcina ascunsa timp de opt luni.

Pana la casatoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relatie cu Radu Cernautean, din trupa Crush. Acestia au fost impreuna in finalul anului 2007 si anul 2010.

Cristina Dochianu despre barbati: ”Sa se descurce in orice situatie”

„Jumatatea mea poate sa aiba 10 calitati sau poate sa aiba una singura cu care sa ma fascineze. Nu stiu, cred ca am nevoie de un barbat langa care sa ma simt protejata, sa simt ca nu mi se poate intampla nimic rau. Trebuie sa fie stapan pe el, increzator si sa se descurce in orice situatie. Mi-ar placea sa rad mult in prezenta lui, sa aiba simtul umorului, sa aiba initiativa si daca se poate sa imi citeasca si gandurile. Stiu, am vazut prea multe filme cu super-eroi! Oare exista Superman?”, a declarat amuzata Cristina Dochianu pentru showbiz.ro.

coral