PMP Cluj își anunță candidatul pentru Primăria Vultureni. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară merge în lupta pentru Primărie alături de Vîrva Ioan.

Candidatul Vîrva Ioan propune un plan de întocmire pentru proiecte finanțate din fonduri europene și guvernamentale cu scopul dezvoltării comunei la standarde europene. Candidatul PMP dorește să îndeplinească promisiunile pe care localnicii le așteaptă de mai bine de 4 ani precum asfaltarea drumurilor comunale, străzilor și ulițelor în toate satele din comună. Se vor restaura drumurile agricole din comuna Vultureni pentru a fi ușor accesibile agricultorilor. Un alt punct important în planul de realizări al domnului Vîrva Ioan din funcția de primar este introducerea apei potabile și a canalizării în toate satele comunei. De asemenea, se vor face demersuri pentru introducerea gazului metan în comună.      

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

Domnul Vîrva Ioan, candidatul Partidului Mișcarea Populară are în plan să susțină viața socială a comunei prin încurajarea activităților sportive, dezvoltarea și amenajarea infrastructurii pentru înființarea unei echipe de fotbal ca tinerii și pasionații de sport să se poată implica în activitățile comunei. Mai mult, candidatul PMP intenționează să creeze un laborator multimedia de ultimă generație în cadrul Școlii Gimnaziale Alexandru Bohățel Vultureni.

Pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei Vultureni, domnul Vîrva Ioan își propune susținerea producătorilor locali și promovarea acestora în cadrul târgurilor de produse tradiționale organizate la nivelul județului. Astfel, va fi posibilă și promovarea agroturismului local. Totodată, se vor organiza evenimente cultural artistice care să promoveze tradițiile și obiceiurile locale din comuna Vultureni.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Vultureni și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

coral