In urma cu aproape 12 ani, doamna Bamboi juca rolul de asistenta la emisiunea lui Catalin Maruta, devenind extrem de populara intr-un timp scurt. Femeia a devenit celebra, dupa ce s-a aflat ca are 13 copii si ca nu i-a vazut de mult timp, pentru ca suint imprastiati in mai multe tari din Europa. Unul dintre ei a participat la emiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Originara din Onesti, femeia si-a castigat rapid simpatia publicului pentru ca isi spunea franc parerile despre viata mondena a Bucurestiului si nu se temea sa judece aspru diferite personaje din showbiz. Insa la sfarsitul lui 2017, doamna Bamboi a plecat in Norvegia, la copiii sai. „Da, plec la copii in Norvegia. (…). Am cunoscut o multime de lume prin intermediul tau, lumea ma recunoaste pe strada, acum stati cu ochii pe televizor. Mi s-a mai nascut o nepotica, s-a inmultit familia Bamboi, face un an in decembrie”, povestea doamna Bamboi in urma cu doi ani.

Doamna Bamboi are 13 copii si a devenit cunoscuta pentru faptul ca avea un numar impresionant de mostenitori pe care nu ii mai vazuse de mai bine de zece ani. Toate astea pentru ca ei locuiesc in diverse zone ale Europei.
Revoltata pe relatia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu

Relatia dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu a fost comentata si de doamna Bamboi, care nu vedea sa fie ceva de viitor, ceea ce s-a si adeverit, deoarece Victor si Bianca nu mai sunt impreuna.

„Chiar asa s-a prostit? Aveam pretentii de la el. Ce are fata aia in ea, bre? Nici pe aia care canta (Anda Adam) nu-mi placea. Da asa, pe lesinata aia? Nu se potriveste dom’le, nu e pentru el, s-o manance cu varza murata. Victor, mami, ia una mai potrivita pentru tine”, a spus doamna Bamboi.

coral