News Flash:

Vaccinare obligatorie pentru elevii de peste 12 ani care merg la cursuri. Decizie fără precedent!

11 Septembrie 2021
941 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare obligatorie

Politica de vaccinare obligatorie a districtului școlar din Los Angeles se aplică tuturor celor peste 600.000 de elevi ai districtului care au vârsta de cel puțin 12 ani, cu excepția cazului în care pot prezenta o scutire medicală sau religioasă. Consiliul școlar a decis, anterior, ca toți angajații din unitățile de învățământ să fie vaccinați.

Conform planului de vaccinare obligatorie, elevii de peste 12 ani care participă la activități sportive și la alte activități extracurriculare trebuie să fie vaccinaţi cu două doze până la sfârșitul lunii octombrie, iar restul au termen pentru imunizare până pe 19 decembrie.

„Nu văd asta ca fiind alegerea ta sau alegerea mea”, a spus Jackie Goldberg, membru al consiliului de administrație, citat de Reuters. „Văd acest lucru ca pe o necesitate a comunității. Asta înseamnă că oamenii trebuie să facă lucruri cu care nu se simt confortabil, nu sunt siguri, care pot chiar să conțină un anumit risc”.

Aproximativ 73% dintre elevii din district sunt latini, iar membrii consiliului de administrație au spus că vor face eforturi pentru a convinge părinții imigranți de siguranţa vaccinului. Toți cei trei părinți care au vorbit la întâlnire, în opoziție cu vaccinările forțate, au vorbit în spaniolă și au spus că ei ar trebui să fie aceia care iau astfel de decizii critice cu privire la sănătatea copiilor lor.

„Putem da în judecată districtul în cazul în care copilul nostru are efecte secundarenegative?„, a întrebat un părinte care s-a identificat ca Juan, dar niciunul dintre membri consiliului nu i-a răspuns direct.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044571 (s)