News Flash:

Vaduva "Regelui dezinfectantilor" a pus sechestru pe averea mostenita de fiica vitrega si...

15 Ianuarie 2018
1255 Vizualizari | 0 Comentarii

Razboiul pentru avere in familia fostului patron al Hexi Pharma, mort in conditii dubioase pe 22 mai 2016, a ajuns la cote nebanuite. Partenera de viata a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a castigat o noua runda din lupta in justitie cu fosta sotie a omului de afaceri si cu copiii acestuia. In conflictul pentru avere, ”victima” colaterala este chiar fiul Ulianei cu Dan Condrea!

 Uliana Ochinciuc, care era oricum mostenitoarea majoritara a imperiului Hexi Pharma, a reusit sa puna stapanire aproape integral pe averea lui Condrea, inclusiv pe proprietatile lasate fostei sotii a milionarului si copiilor sai. Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 au admis actiunile Ulianei Ochinciuc indreptate asupra fostei sotii a lui Dan Condrea, Magdalena Georgescu, a fiicei acestuia, Magdalena Condrea, dar si a fiului Ulianei cu Dan Condrea, David!

”Admite cererea formulata de reclamanta OCHINCIUC ULIANA in contradictoriu cu paratii CONDREA MAGDALENA-CAMELIA si CONDREA DAVID. Infiinteaza sechestru judiciar asupra imobilului situat in Bucuresti, …, sectorul 3, inscris in cartea funciara nr. …-C1-U25 a municipiului Bucuresti, sectorul 3, nr. cadastral …-C1-U25, ce a apartinut defunctului Condrea Dan-Alexandru. Incredinteaza paza bunului reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemneaza administrator-sechestru. Obliga parata Condrea Magdalena-Camelia la plata catre reclamanta a sumei de 1.300,61 lei, reprezentand cheltuieli de judecata. Cu drept de apel in cinci zile de la pronuntare. In situatia exercitarii caii de atac, cererea de apel trebuie depusa la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti”, se arata in decizia instantei.

 Cu alte cuvinte, in acest moment Uliana Ochinciuc controleaza in totalitate averea detinatorului companiei farmaceutice implicate in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale! Mai mult decat atat, printr-o decizie anterioara a judecatorilor de la aceeasi instanta, Uliana Ochinciuc a pus stapanire si pe una din ultimele societati din grup, care nu ii revenisera prin testamentul semnat de Dan Condrea. ”Admite cererea formulata de reclamanta OCHINCIUC ULIANA in contradictoriu cu paratii HEALTH SERVICES COMPANY SRL, CONDREA MAGDALENA CAMELIA si CONDREA DAVID. Infiinteaza sechestru judiciar asupra unui numar de 100 parti sociale reprezentand 90,90% din capitalul social al paratei HEALTH SERVICES COMPANY SRL, ce au apartinut defunctului asociat Condrea Dan Alexandru. Incredinteaza paza acestor parti sociale reclamantei Ochinciuc Uliana, pe care o desemneaza administrator-sechestru. Cu drept de apel in cinci zile de la pronuntare. In situatia exercitarii caii de atac, cererea de apel trebuie depusa la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti”, au decis magistratii.

 In situatia in care hotararile judecatoresti vor fi mentinute si de instantele de recurs, aceasta echivaleaza cu controlul absolut al Ulianei Ochinciuc asupra imperiului Hexi Pharma!
Cum a impartit Dan Condrea averea Hexi Pharma

"Las fiicei mele Magdalena Condrea si fiului meu David Condrea intreaga mea avere, in afara de cota legala care ii revine doamnei Uliana Ochinciuc", a scris patronul Hexi Pharma in testament. Cu cateva zile inainte de misterioasa lui sinucidere, intr-un accident de circulatie, el si-a modificat testamentul printr-un codicil. „Toate cotele mele de participare la capitalul social al urmatoarelor sapte societati cu raspundere limitata, cu toate drepturile si obligatiile decurgand din detinerea acestor cote de participare, instituind-o pe doamna Ochinciuc Uliana legatar cu titlu universal, conform dispozitiilor art. 1056 Cod civil“

Societatile la care Uliana Ochinciuc va avea cota-parte sunt: Hexi Farma SRL (70%); Hexi Med SRL (80%); Signum Service SRL (90%); Health Services Company SRL (90,9%); Ochmed SRL (10%); Hexi Pharma (93,75%); Medical Cleaning SRL (60%).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2167 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023232 (s)