Valentina Pelinel este o femeie foarte cunoscută din România. Mamă a trei copii şi soţie pentru un bărbat destul de controversat. Mai jos, în articol, vei găsi o poză cu Valentina Pelinel în copilărie. Acum are 40 de ani, o familie frumoasă şi o viaţă de femeie ce se dedica aproape în totalitate casei.

În urmă cu câţiva ani a născut pentru prima dată, un băieţel, pe nume Milan. Apoi le-a adus pe lume pe gemenele Rania şi Indira. Pentru a avea grijă de familie, a ales să se retragă din viaţa publică. Se ocupa acum îndeaproape de creşterea copiilor, împreună cu soţul ei, Cristi Borcea.

Copilăria Valentinei Pelinel

Puţină lume ştie însă ca Valentina Pelinel provine dintr-o familie modestă. S-a născut pe 8 decembrie 1980, în Bucureşti. Pe când avea doar 15 ani i-a murit tatăl, devenind principalul sprijin al mamei. Intrase la Liceul Sfântul Sava, din Bucureşti, dar greutăţile din familie au împiedicat-o să urmeze cursurile de acolo.

„Eu am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele. Câștigasem Top Model România. Am rămas cu mama într-o perioadă foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjită pe un reșou rupt. Zile la rând… și mămăligă. Dar nu-i nicio problemă pentru că asta m-a călit. Numai așa eu, astăzi, pot să apreciez banul”, a povestit ea, potrivit România TV.

Adolescenta frumoasă

Primul iubit l-a avut la vârsta de 16 ani. Relaţia a durat în jur de 3 ani jumătate. Era o adolescentă simplă, cu haine sport, care încă nu descoperise podiumul şi machiajul profesional.

Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumătate. Relația a durat aproape trei ani și jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soția mea. A fost o decizie grea când a trebuit să aleg între soție și Valentina. Vali era și puţin rea, însă nu aș vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante”, spunea Dorian Drăgan, fostul ei iubit, în urmă cu mai mulţi ani.

Participarea la „Top Model România” a propulsat-o, astfel că, la scurt timp după ceea, a plecat în America. Acolo a devenit protagonista unui pictorial incendiar, pe când avea numai 21 de ani. S-a mutat în Tara Făgăduinţei şi s-a concentrat doar asupra carierei. De altfel, ea nu are încă dat nici bacalaureatul.

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat ea, conform revistei Ciao.

Viaţa în America a venit, printre altele, şi cu traiul printre personalităţi precum Victor Hugo, Donald Trump şi P. Diddy.

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo. Ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud. Locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei. Așa am intrat în cercurile unor celebrități ca P. Diddy și Donald Trump”, a povestit ea. coral