Deși vremea a fost destul de capricioasă primăvara aceasta și ne gândim dacă nu cumva și vara va fi la fel, nu înseamnă că nu putem să visăm la cele mai frumoase ținute pentru sezonul estival. Când vine vorba despre încălțăminte, „vedetele” verii sunt fără îndoială sandalele. Acestea se potrivesc la orice ținută, indiferent de momentul zilei și de ocazie. Poți purta sandale la locul de muncă, în timpul liber, la cumpărături, într-o escapadă la munte sau la mare, la un eveniment de zi sau de seară și așa mai departe. Practic, sandalele vor fi cele mai bune prietene ale picioarelor tale în sezonul cald. Sunt comode, practice, adaugă eleganță ținutelor și te vor ajuta să te simți perfect pe tot parcursul zilei. În cele ce urmează, îți vom da câteva sfaturi pentru a achiziționa cele mai frumoase și confortabile sandale pentru o vară de neuitat.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În primul rând, sandalele trebuie să fie de calitate. Întotdeauna optează pentru sandale realizate din 100% piele naturală. Este timpul să îți răsfeți picioarele, așa că alege sandale dama de la producatorul Marelbo, din inima Bucovinei. Le poți comanda online, de pe site sau poți merge în unul dintre cele 60 de magazine din marile orașe ale României și poți proba modelele ce îți atrag atenția. Marelbo înseamnă produse de calitate, realizate din 100% piele naturală, fabricate în România și prețuri de producător, astfel încât să poți cumpăra tot ceea ce îți dorești, fără să plătești o mică avere.

Știm că sunt zeci de modele dintre care poți alege și că s-ar putea să îți fie greu să iei cea mai bună decizie, însă în continuare îți vom da câteva sfaturi generale despre cum poți cumpăra sandale care ți se potrivesc perfect.

În primul rând, dacă vrei să te bucuri de sandale perfecte pentru orice ținută și orice ocazie, alege culori neutre. Optează pentru bej, negru, gri, alb sau pentru culori pastelate. Sandalele în aceste culori se potrivesc perfect cu orice ținută, chiar și office. Sunt ușor de asortat și merg de minune cu articole vestimentare ce ies în evidență datorită culorilor, croielii sau imprimeurilor.

Apoi, nu trebuie sa faci vreun compromis în ceea ce privește confortul. Chiar și sandalele cu toc pot fi foarte confortabile, dacă sunt realizate corespunzător. Astfel, alege doar sandale care se potrivesc conformației piciorului tău. Spre exemplu, sandalele înguste spre vârf nu sunt potrivite persoanelor care au piciorul lat din diferite motive (fie pentru că așa este conformația, fie din cauza monturilor).

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În final, nu trebuie să uităm de stilul sandalelor. Îți sugerăm să ai în colecție sandale în diferite stiluri: sandale elegante pentru ocazii speciale, sandale casual, sandale sport, sandale office și așa mai departe.

După cum poți observa, alegerea unei perechi de sandale nu este deloc dificilă. Trebuie doar să ții cont de anumite aspecte și astfel, picioarele tale îți vor mulțumi. Tu ce fel de sandale porți de obicei? Pui pe primul loc calitatea, confortul sau aspectul sandalelor?

 

 

 

 

  coral