Vara se apropie cu pași repezi și hidratarea corpului devine mai importantă ca oricând, mai ales atunci când faci sport de performanță. În mod normal, corpul nostru are un conținut de 55-70% apă, iar în cazul sportivilor, care au masă musculară bine dezvoltată, conținutul de apă poate fi chiar mai mare, deoarece mușchii conțin 70-75% apă.

Medicina sportivă a demonstrat importanță hidratării eficiente pentru buna funcționare a organismului și menținerea performanțelor sportive la un standard ridicat. Apa are rolul de a menține un volum sangvin adecvat pentru o bună funcționare a sistemului cardiovascular și intervine în procesul de termoreglare, ajutând organismul să-și păstreze temperatura optimă.

În lipsa unui consum adecvat de lichide în condiții de efort fizic intens, cantitatea de lichide și electroliți pierdută prin transpirație nu se poate reface și intervine deshidratarea.

Pentru sesiuni de antrenament eficiente, poți lua cu tine la sală o băutură cu conținut scăzut de calorii pe bază de L-Carnitină.

L-Carnitine Water de la Weider conține 1.000 mg de L-Carnitină în fiecare sticlă. Băutura energizantă și răcoritoare nu conține zahăr, conservanți sau coloranți și are conținut scăzut de calorii.

Dacă îți dorești o băutură proteică gata preparată, alege shake-ul proteic cu conținut scăzut de carbohidrați Low Carb Protein Shake de la Weider. Produsul conține 25g de proteine de calitate, 5g de carbohidrați și 2.7 grăsimi și este recomandat în faza de definire sau de creștere a masei musculare.

Pentru a-ți eficientiza antrenamentele, ai nevoie de suplimente pre-workout de calitate.  HZRD Shot de la Weider este un supliment pre workout pe bază de L-citrulină și L-arginină care îți oferă energia necesară pentru un antrenament de intensitate ridicată – totul în doar 60 ml. În plus, vitaminele din complexul B, niacina și vitamina B6 ajută la reducerea oboselii.

Hidratează-te și energizează-te zi de zi cu ajutorul suplimentelor Weider. Astăzi, numele Weider® este cunoscut în toată lumea, fiind sinonim cu produsele sănătoase și fitness-ul. Informațiile, produsele și serviciile de calitate oferite de Weider se vând în peste 120 de țări. coral