Delegații la Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Cluj, desfășurată în acest weekend în municipiului Cluj-Napoca, l-au reconfirmat în funcția de președinte al Filialei Județene a PMP pe Vasile-Cristian Lungu pentru următorii 4 ani.

În cadrul ședinței, președintele PMP Cluj, Vasile-Cristian Lungu, și-a exprimat susținerea totală pentru actuala filială, care a ajuns sub conducerea sa la cea mai largă reprezentare în administrația publică locală din județ, având 68 de consilieri locali, 2 consilieri județeni, 3 primari și 4 viceprimari.

Prezent la întâlnire, Marius Pașcan, președinte executiv al PMP și fost deputat, a apreciat în discursul său că PMP Cluj este una dintre poveștile de succes ale Partidului Mișcarea Populară, o filială care, sub coordonarea echipei Lungu, și-a dublat numărul de aleși locali. Președintele ales, Cristian Lungu, a menționat în discursul său faptul că, azi, România nu mai are oameni de stat capabili si curajoși, precizând că PMP va rămâne pe picioarele sale, un partid de dreapta care respectă valorile creștin democrației.

Ca urmare a votului exprimat, noul Consiliul Executiv Județean al Filialei PMP Cluj este format atât din membri deja parte a conducerii județene precum Adrian Nap, președinte PMP Turda, cât și membri noi precum consilierul județean Cosma Călin și Traian Mureșan, președinte PMP Dej.

Conferința de Alegeri a PMP Cluj a avut loc cu participarea a peste 200 de delegați din organizațiile locale ale PMP din județ. Pe lângă alegerea noii structurii a Consiliului Executiv Județean, s-a format și noua Comisie Județeană de Arbitraj și Integritate și noua Comisie Județeană de Cenzori, pentru următorii 4 ani.

coral