Claudia Olariu Stroie a trecut prin clipe cumplite după ce și-a pierdut soțul într-un accident de mașină. A reușit prin credință să vadă din nou viața frumoasă și a depășit orice obstacol numai pentru a-și împlini visul.

Vedeta care a rămas văduvă la 28 de ani face dezvăluri emoționante. Chiar dacă a început să lucreze într-o bancă, Claudia nu a renunțat niciodată la adevărata sa pasiune, muzica.

Vedeta care a rămas văduvă la 28 de ani face dezvăluri emoționante. Soţul a murit într-un teribil accident rutier

Interpreta de muzică populară are o relație specială cu familia ei, iar sora ei înseamnă extrem de mult pentru ea.

„E mai mare cu un an jumate Roxana, pentru mine ea e darul lui Dumnezeu! E jumătate din mine, avem o legătură foarte strânsă. Am avut o legătură foarte strânsă, am dormit împreună foarte mult timppână când s-a căsătorit și a plecat în Italia cu soțul ei. Am suferit enorm când a plecat. Și soțul ei, Ovidiu, îmi este că un frate. Acum cu ei mă consult, mă ajuta foarte mult, sunt mai aproape de mine că oricând.

Doinele sunt pentru mine placerea mea sufleteasca, sunt cantecele in care ma regasesc si pe care le apreciez cel mai mult! Imi doream foarte mult sa cant, imi doream sa cant pe o scena, sa ma vad pe un ecran mare. Chiar impartaseam cu colegii mei lucrurile astea.

La 18 ani s-a intamplat sa urc pe scena, cand a inceput drumul meu, s-a intamplat chiar la mine acasa, la festivalul Vara-Vara, Primavara! Stiu ca am intrat pe scena, aveam emotii, tremuram din toate incheieturile. Am inchis ochii si am inceput sa cant, primul cantec l-am cantat cu ochii inchisi. Cu atata bucurie imi aduc aminte de acel moment, mi se face pielea gaina cand imi aduc aminte de acest moment”, arată> rtv.ro

Imi doream foarte mult sa lucrez intr-o banca, imi placea ce se intampla acolo. Am si lucrat timp de sase luni intr-o banca, faceam diverse operatiuni cu clientii. Apoi mi-am dat seama ca nu e ceea ce-mi doresc, era o responsabilitate foarte mare iar programul nu era flexibil, imi doream sa fac si muzica.

Asa m-am gandit ca e momentul oportun sa ma apuc de cursurile unei facultati de muzica. Nu-mi pare rau ca am renuntat la banca, imi dau seama ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat, astfel am putut sa ma dezvolt mai mult pe partea muzicala.

N-am fost niciodata niste oameni instariti sau cu statut social foarte ridicat. Parintii mei sunt niste oameni care ne-au crescut cu cinste si respect, iubire si bunatate. Tot timpul ne-au invatat sa fim respectuoase, sa-i iubim pe cei din jur, sa nu facem rau… iar asta nu se compara cu nicio bogatie.” , a declarat Claudia Olariu Stroie pentru Star Popular. coral