Ample acțiuni de verificări în piețele agroalimentare și la agenții economici din Turda.

În această dimineață au avut loc acțiuni de verificare în Piața Agroalimentară din micro 3. Poliția Locală a intervenit pentru a vedea dacă sunt respectate normele și regulile stabilite, măsurile de igienă, de distanțare fizică și de protecție individuală în perioada stării de alertă.

Pe parcursul acestei săptămâni Poliția Locală a desfășurat nenumărate patrule în vederea verificării respectării legii nr 55 din 2020 în interiorul unităților comerciale din orașul nostru.

Vă reamintim faptul că la nivelul întregului județ Cluj s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție. Prin urmare, în conformitate cu prevederile Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 34/05.08.2020, masca trebuie să fie purtată astfel încât să acopere gura și nasul de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani.

Facem un apel către toți cetățenii ca în orice zonă de tipul piețelor agroalimentare, târguri de animale sau alte produse, precum și alte locații în care se pot crea aglomerări de persoane să poarte masca de protecție.

coral