Perioada de carantina s-a terminat pentru Liviu Dragnea, in perioada urmatoare urmand sa fie stabilit locul de detentie in care isi va ispasi condamnarea. Problema majora este insa alta pentru el! Nefiind casatorit cu Irina Tanase, fostul lider PSD nu are drept la vizite intime.  

Saptamana aceasta Liviu Dragnea va afla in ce penitenciar isi va ispsi condamnarea de 3 ani si 6 luni, asta dupa ce a terminatd e executat perioada de carantina in Penitenciarul Rahova.  S-a vehiculat in presa ca fostul lider PSD si-ar dori sa ramana tot aici, insa altii sunt de parere ca Dragnea ar putea ajunge la centrul de detentie Gaesti, unde conditiile de detentie sunt mai moderne.Citeste si…

El a fost singurul sot al Corinei Danila! Cum arata si cine este barbatul. O sa ramai surprins cine e: de ce…

Conform legii, el are dreptul la 10 apeluri telefonice in fiecare zi, cu durata maxima cumulata de 60 de minute si poate fi vizitat de cinci ori pe luna.

Lovitura pentru Dragnea abia acum urmeaza. Nefiind casatorit legal, el nu va beneficia de dreptul la vizita intima. Daca se decide sa faca pasul cel mare in penitenciar, el va avea parte de o vizita intima speciala, de 48 de ore, iar apoi, pana la sfarsitul pedepsei, isi va putea vedea sotia odata la trei luni, timp de trei ore, relateaza capital.ro.

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost incarcerat luni, 27 mai, in Penitenciarul Rahova dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis mentinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, in care a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu. Este a doua condamnare definitiva a lui Liviu Dragnea dupa cea din dosarul referendumului, cand a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

coral