Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, joaca sambata, la Wimbledon, impotriva Serenei Williams a cincea finala de grand slam, a treia de turneu in acest an si cea cu numarul 36 (in total) din cariera, la simplu. Simona Halep a castigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

Serena Williams are de partea ei in meciul impotriva romancei Simona Halep nu doar palmaresul devastator al meciurilor directe, ci si sustinerea din tribune a celor mai importante persoane prezente la meci, Ducesa de Cambridge si Ducesa de Sussex, Megan si Kate Middletone.

Megan Markle este prietena foarte buna cu Serena Williams si a participat la cele mai importante meciuri ale acesteia din ultimul an, conform Daily Mail.

Serena Williams are o miza uriasa pentru fianala de azi de la Wimbledon cu Simona Halep: ar putea egala recordul de 24 de victorii de Mare Slem apartinand australiencei Margaret Court.

Ducesele Kate si Meghan au anuntat ca vor fi prezente in tribuna pentru ultimul act al competitiei. De altfel, Meghan Markle este si prietena buna cu adversara Simonei, Serena Williams.

In schimb, Kate Middleton ar putea sa ii faca galerie romancei, care a si anuntat ca spera sa fie sustinuta de sotia printului William.

Simona Halep o va intalni in finala Wimbledon 2019 de sambata 13 iulie, de la ora 16, pe Serena Williams, jucatoarea cu cele mai bune performante din toate timpurile.

Anunt neasteptat al Serenei Williams inaintea finalei cu Halep

Americanca Serena Williams, adversara Simonei Halep in finala de la Wimbledon, care i-ar putea aduce sambata performanta egalarii recordului de 24 de victorii de Mare Slem apartinand australiencei Margaret Court, a afirmat ca este "calma" la ideea de a intra in istoria tenisului.

"Anul trecut am pierdut finala, dar nu-mi mai amintesc mare lucru. Imi amintesc ca eram obosita si ca Angie (Kerber) a jucat incredibil. Am fost trista, dar am fost mandra de mine. Nu am putut face nimic in acel meci, dar am facut ce am putut. Fizic, nu eram pregatita. Imi amintesc ca dupa aceea, m-am antrenat si antrenat pentru a reveni la cea mai buna forma fizica. Deci, situatia este diferita. Tot anul, eu am incercat sa raman in forma pentru a putea juca turneele de Mare Slem", a spus Serena Williams. coral