Regina Angliei a murit. Suverana a decedat la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Cel mai longeviv monarh al Regatului Unit a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea în ultima perioadă.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Majestatea Sa a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, dar și de supraveghere, pentru a trece cu bine peste perioadele dificile.

Cu toate acestea, deși a avut parte de cele mai bune îngrijiri, vârsta și-a spus cuvântul și la fel au făcut-o și problemele de sănătate pe care le avea. Acum, membrii familiei regale, care au rămas cu un mare gol în suflet, pregătesc înmormântarea sa, dar și procedurile regale ce trebuiesc îndeplinte.

Majestatea Sa a avut mai multe probleme de sănătate

În ultimele luni, starea de sănătate a Reginei Elisabeta a avut de suferit destul de mult și, nu de puține ori, temerile legate de aceasta au crescut. În toamna anului trecut, Regina Elisabeta a fost nevoită să se interneze, deoarece medicii au vrut să îi facă mai multe „investigații preliminare”.

Ulterior, acesteia i s-a recomandat repaus total, motiv pentru care nu a putut depune niciun pic de efort. Programul aglomerat se pare că ar fi sleit-o de puteri pe aceasta și nu și-a putut îndeplini obligațiile prin vizita din Irlanda de Nord, pe care ar fi trebuit să o efectueze în anul 2021.

Regina Angliei s-a infectat cu noul Coronavirus la începutul acestui an, dar, cu toate acestea, a continuat să își îndeplinească îndatoririle, atât cât i-a permis starea de sănătate în acele momente.

Pe data de 9 aprilie 2021, Prințul Philip, Ducele de Edinburg, soțul Reginei Elisabeta, a decedat, cu doar două luni înainte de a împlini 100 de ani. Cu puțin timp înainte de a trece în neființă, Prințul Philip a fost internat o lună în spital, din cauza problemelor de sănătate. coral