Horoscop 28 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Luna noua, Sagetatorii primesc bani multi.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa se-aseze, sa simtiti, in sfarsit armonia de care-aveti nevoie. O sa relationati cu sefii, cu sponsorii, ca sa obtineti tot ce e necesar ca sa va puteti dezvolta afacerile, sa ia amploare pentru ca simtiti ca sunteti intr-un varf de forma.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 TAUR

Se poate sa realizati abia acum cat de mult va iubeste partenerul de cuplu si de cate lucruri e in stare pentru voi – o sa va surprinda. E un moment bun sa va gasiti ceva nou de lucru, sa incercati si altceva c-aveti sustinere din partea lui Uranus si o sa va gasiti drumul, veti avea calauze.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

Poate puneti deoparte banii pe care o sa-i primiti ca sa va luati o casa ori poate-aveti nevoie de o masina noua, sau s-o duceti la reparat pe cea pe care-o aveti. Sunt cateva aspecte legate de viata de familie care se cer rezolvate si e de vorbit si de luat o decizie dupa ce toata lumea-si va spune parerea.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 RAC

Se activeaza sfera afectiva si o sa puteti intalni pe cineva cu care sa fiti compatibili si sa construiti, frumos, o relatie. Se poate sa luati parte la niste activitati care v-ar scoate la iveala niste calitati care v-ar aduce niste bani picati la momentul potrivit c-apar cheltuieli in exces.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 LEU

Poate abia acum aveti conditii mai bune de trai si va doriti un copil, sau mai multi – c-asa e programul vostru de viata – cu dragoste pentru copii. O rezolvare, poate cu casa, veti fi primit un credit si dati avansul ca sa si intrati in posesia contractului de cumparare, ceva se-ntampla de-o sa scapati de un stres.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 FECIOARA

Poate faceti un efort financiar sa-i duceti pe copii la niste cursuri speciale sa-si descopere si sa-si cultive talentele ascunse. Si voi puteti legaliza o situatie si sa va transferati la alt serviciu, sau poate la alta scoala, daca nu cumva aveti de gand sa va mutati in alta locuinta.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 BALANTA

Se poate sa apara o noua oportunitate de a castiga bani si sa aveti un nivel de trai mai ridicat sa faceti niste achizitii de valoare. Voi sunteti angajati in mai multe proiecte si o sa fiti expeditivi cu toate treburile ca sa va ramana timp si pentru o iesire cu partenerul de cuplu, cu prietenii, sa va mai si destindeti.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

O posibila reusita la un examen, o sa faceti un pas inainte in cariera – si se poate sa fiti deschizatori de drumuri intr-un domeniu. Noi provocari, de luni asa, care va vor tine in priza si o sa faceti, probabil, niste alegeri pana la sfarsitul zilei, c-o fi venit scadenta pe ici, pe colo.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 SAGETATOR

Poate va decideti daca veti lucra in particular, sau o sa pastrati timpul liber pentru voi si ai vostri. La voi se precipita niste lucruri si poate-o sa va remarcati prin ceva anume, o sa fie un soi de recunostere a valorii si vor veni si mai multi bani.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

Vi se da ok-ul pentru o afacere care poate insemna rampa voastra de lansare si de succes in cariera. Si voua va vor intra niste bani si se poate sa-i cheltuiti c-ati tot amanat niste cumparaturi, dar daca tot aveati de gand sa le luati n-o sa va dea bugetul peste cap.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 VARSATOR

Poate va invita cineva de pe-acum sa ajungeti la sfarsit de saptamana, ori poate chiar intr-o scurta vacanta sa va recuperati. Se poate sa faceti progrese in privinta actelor pe care vreti sa le prezentati la banca, asta ca sa luati un credit si sa va puteti cumpara o casa.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 PESTI

Se pare ca s-a-ntamplat ceva care va face sa va ganditi serios la casatorie, la copii, c-ati atins un moment de gratie. Va invita cineva la o festivitate, poate sa fie si o tratatie de ziua aniversara, e de iesit la socializare pentru ca pare sa fie ceva special. coral