Actorul Bebe Cotimanis a parasit-o in urma cu doi ani pe cea care i-a fost alaturi ani de zile pentru a incepe o relatie cu o mult mai tanara actrita. Dar iata ca viata e plina de surprize, iar Cotimanis a ajuns sa respire din nou acelasi aer cu fosta sotie.
 
Vestea ca Bebe Cotimanis a parasit-o pe Florina Marcuta pentru Iulia Dumitru, colega de breasla, a socat intregul showbiz. Gurile rele credeau ca este vorba doar despre o flama de ocazie, insa a trecut un an de cand actorul de 64 de ani se iubeste cu Iulia Dumitru, o femeie mult mai tanara decat el, care spune despre Cotimanis ca este „unul dintre cadourile de la viata’.

Bebe Cotimanis a apelat la ajutorul fostei sotii

Dupa ce a renuntat la relatia de 17 ani cu Florin Marcuta, iata ca viata i-a adus din nou impreuna. Ce doi au fost nevoiti sa lucreze indeaproape pentru un film, ‘Intre chin si amin’, unde Bebe joaca rolul principal, iar Florina este makeup artist.

Se pare ca, totusi, cei doi au lucrat civilizat impreuna, conform spuselor Florinei Marcuta, care a dat o declaratie exclusiva pentru Click!.

‘Machiajul lui Bebe a fost facut de mine si a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am impacat. I-am facut o «taietura» care, spre finalul filmului, trebuia sa apara ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine impreuna, ne-am comportat ca doi colegi de platou si ne-am vazut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia sa colaboram’, a explicat fosta sotie a lui Bebe Cotimanis.

coral