Recent, fosta balerină Vica Blochina a recunoscut că a suferit de depresie, blondina confruntându-se cu mari probleme, pe care însă a reușit să le depășească. Astfel, fosta amantă a lui Victor Pițurcă susține că a experimentat anumite stări care i-au transformat viața într-un chin. Cu toate acestea, Vica Blochina s-a vindecat de boala secolului fără însă a apela la tratamente și terapie de specialitate.

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezențe feminine din România. Fosta balerină se bucură de mare succes și este foarte apreciată, dar viața ei nu a fost mereu roz. A trecut prin clipe de groază și încercări pe care le-a depășit cu greu.

Vica Blochina a dezvăluit cum s-a vindecat de depresie

Vica Blochina a fost mereu o femeie sinceră, căreia i-a plăcut să vorbească despre problemele ei și să le ofere și celorlalți din lecțiile sale de viață, să ajute prin propriile ei trăiri. De curând, aceasta a trecut printr-o experiență îngrozitoare, care i-a dat complet viața peste cap și a făcut-o să se schimbe din toate punctele de vedere.

La începutul acestui an, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a experimentat stări nu tocmai plăcute, despre care și-a dat seama că sunt semnele depresiei. Pentru că niciodată nu a crezut în psihologi, tratamente care să o poată scăpa de această boală, a luat calea credinței și așa s-a vindecat. A ținut post, chiar și negru, a renunțat complet la carne și alcool timp de șase luni și așa a reușit să aibă o viață frumoasă, sănătoasă, bazată pe sport.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool șase luni și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a povestit Vica Blochina pentru Ego.ro.

La ce bărbat visează Vica Blochina

Așadar, anul acesta au avut loc mari schimbări în viața fostei balerine. Și aceasta pentru că Vica Blochina a fost nevoită să renunțe la distracție și la viața de noapte. Cu toate acestea, se bucură că a reușit să se vindece și acum este mai bine decât niciodată. A uitat complet de acea perioadă și se bucură din plin de viață.

Referitor la viața sentimentală, deocamdată nu a intervenit nicio schimbare, astfel că blondina este în continuare singură. Și aceasta deși nu duce lipsă de pretendenți și a fost mereu înconjurată de bărbați cu o stare bună financiară. În acest moment al vieții ei, Vica Blochina este într-o perioadă în care se regăsește pe ea și spune că nu are nevoie de un bărbat care să îi stea alături. Așadar, chiar dacă are suficienți pretendenți, „cel ales” încă nu a venit.

Vica Blochina știe exact ce caută și are de gând să îl aștepte pe cel potrivit. Aceasta a mărturisit că de-a lungul timpului a intrat în relații doar pentru a nu sta singură, însă acum își dorește altceva. Are și portretul bărbatului perfect. Astfel, crede că cel care o va putea face fericită trebuie să fie amuzant, să o facă mereu să râdă și să se simtă bine. coral