News Flash:

Viceprimarul Clujului: Niciun garaj nu va mai exista la Cluj-Napoca

27 Martie 2022
577 Vizualizari | 0 Comentarii
Adio garaje intre blocuri la Cluj

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, arată faptul că toate garajele din oraș urmează să fie demolate, niciunul făcând excepție. Peste 2.000 de garaje din Cluj-Napoca vor fi demolate în 2022, cifra care se adaugă la cele 3600 de garaje deja demolate.

Clujul are 10.000 de garaje și numai 3600 au fost demolate până în acest moment.

”Până în acest moment, avem 3.600 de garaje demolate. Pentru acest an, ne-am propus încă 2.000. Primele somații au plecat în noiembrie 2021 pentru străzile Jupiter, Meteor și zonele adiacente, unde se lucrează deja la amenajarea platformelor de parcare. Următoarele somații au fost trimise în Grigorescu, iar acum le pregătim pe cele pentru Negoiu și Parâng. Toate garajele din oraș vor fi demolate, dar etapizat", a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio local.

Proprietarii somați își pot demola singuri garajele, în caz contrar demolarea va fi făcut de Primăria Cluj-Napoca, iar proprietarul va fi taxat. 

În toată această agitație au apărut și situații anecdotice. Un clujean din cartierul Grigorescu a reclamat la Poliție că cineva i-a furat garajul. Până la urmă s-a stabilit că a fost o încurcătură și o echipă, care demola garajele din zona respectivă, a dat dovadă de exces de zel și a tăiat garajul de metal, pentru a-l comercializa la fier vechi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034159 (s)