Se pare ca Victor Slav are o noua iubita de cateva luni. Cei doi au petrecut impreuna sarbatorile de iarna.

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, prezentatorul de televiziune Victor Slav nu s-a afisat cu nicio domnisoara, in timp ce fosta lui partenera de viata a bifat doua relatii, una cu Tristan Tate, cealalta cu Alex Bodi.

Insa se pare ca Victor Slav iubeste din nou. Potrivit spynews.ro, prezentatorul de televiziune are o relatie de cateva luni cu o tanara cunoscuta drept Raluca Bombardiera.

Conform sursei citate, Victor Slav si Raluca Bombardiera, o moldoveanca focoasa care nu este straina de lumea showbiz-ului, au petrecut sarbatorile de iarna impreuna. Prezentatoul de televiziune a dus-o pe nabadaioasa bruneta la Budapesta, unde au petrecut intr-un cadru de vis. Impreuna cu cei doi au fost si Catalin Cazacu, bun prieten cu Victor Slav.

Despre Raluca Bombardiera s-a spus ca s-a numarat pe lista cuceririlor lui Tristan Tate, barbatul cu care Bianca Dragusanu a avut o idila imediat dupa separarea de Victor Slav.

Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp, cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul trecut. Desi au decis sa mearga pe drumuri separate, Bianca Dragusanu si Victor Slav au grija ca fiicei lor, Sofia Natalia, sa nu-i lipseasca nimic.

coral