News Flash:

VIDEO: Candidatul Daniel Meze, făcut de rușine de rromii din Florești: "Ai venit la cerșit voturi!". Meze: "Eu macar n-o sa fur!" 

5 Septembrie 2020
4957 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Meze actiune Floresti

Candidatul independent la fotoliul de primar al comunei Florești, Daniel Meze, s-a făcut de rușine la Florești unde a încercat, în cursul zilei de joi,  să facă o baie de mulțime în sânul comunității de rromi din localitate, însă planurile acestuia nu s-au adevereit tocmai cum își dorea.

Încercând să dea vine pe Horia Sulea, actual primar al localității, Daniel Meze a fost surprins când comunitatea de rromi a reacționat arătând că nimeni nu poate spune că Șulea nu i-ar fi ajutat. "Horia Sulea, Horia Sulea!", "Sulea este un om foarte bun!", sau "Domnu Sulea iubeste caii" au scandat rromi din Florești, spre disperarea candidatului independent Daniel Meze. 

Ba mai mult, aceștia l-au acuzat pe Meze de faptul că denigrează populația rromă din localitate, însă Meze, fiind înconjurat, s-a apărat arătând că "nici vorbă".

Determinat să pară populist și să vorbească simplu și pe înțelesul oamenilor care s-au strând în jurul lui, Meze s-a trezit dintr-o dată cu asaltat de o grămadă de întrebări incomode și mișto-uri la adresa proprie persoane, singurul lucru pe care rromi din Florești l-au înțeles din discursul său fiind acela că a venit la "cerșit" de voturi.

"Ai venit la cersit!" i-au strigat lui Meze țiganii din Florești, iar acesta s-a apărat stupid, printr-un "Eu macar n-o sa fur!" 

Intreg clipul cu circul mai sus descris poate fi vizualizat mai jos

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2020_09_05_at_10.28_.19_.png

Galerie Video

Live - Filmam din mijlocul comunitatii de rromi din Flore?ti, vorbim despre problemelor si solutiile care trebuie implementate pentru acesti oameni.

Posted by Daniel Meze on Thursday, August 27, 2020

floresti horia sulea daniel meze
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 22 queries | Mysql time :0.054033 (s)