Un clip video, în care un jandarm bate și înjură un clujean, a devenit viral pe internet, după ce un intarnaut a distribuit filmarea pe facebook. În clip se poate vedea cum un jandarm din Cluj lovește, de mai multe ori, și are o atitudine total neprofesionistă, față de un cetățean.

”Tu cu cine ai impresia că vorbești? Eu îs p..a ta, mă! Eu îs nimeni în Clujul ăsta, mă? F..tu-ți morții mă-tii! Că te rup în două! Stai, stai că vine poliția”, l-a înjurat jandarmul pe clujeanl, înainte să apară Poliția.

Se pare că omul legii intervenise pentru a aplana un scandal, însă … din ce se vede în filmare, jandarmul este cel „scandalagiu”.

Jandarmeria Cluj a dat publicității următorul comunicat de presă:

„Vă confirmăm că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul IJJ Cluj.
Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.
Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul.
În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens.

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar.”

Iată filmarea: