Dan Petrescu, s-a revoltat după ce a fost suspendat. Am avut un penalty mai clar ca oricare penalty din lume. În Italia, arbitrii care greșesc sunt supendați. Arbitrul de la acel meci a făcut praf meciul.

Dacă vezi că e penalty, dai penalty. Dacă vezi că nu e penalty, nu dai penalty. Nu înțeleg cum iau ei deciziile. Dacă ai greșit si la decizii majore, trebuie să fii suspendat. Două etape o să stau acasă. Nu o să stau la meci. Dacă între timp voi mai fii antrenor la CFR Cluj, în fotbal nu se știe niciodată”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă, conform clujlive.ro

„Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armania și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez. Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri. Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon. Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

coral