În plină pandemie, când igiena ar trebui să fie pe primul loc, mai ales în instituțiile medicale, într-una dintre cele mai importante clinici din Cluj-Napoca, în baie, mizeria este de nedescris.

Vineri, o clujeancă a mers la Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca, de pe strada Victor Babeș, pentru un control. Odată ajunsă acolo, a fost nevoită să folosească toaleta, iar ce a găsit acolo a degustat-o profund.

Jeg de nedescris la Neurologie Cluj

Cu toate că în această perioadă cu toții ar trebui să fim atenți la igienă, iar băile din instituțiile publice ar trebui curățate și dezinfectate, într-una dintre băile de la Neurologie nu este cazul. Odată ce clujeanca a intrat în toaletă, a fost șocată de mizerie și de mirosul dezgustător. Coșul de gunoiul dădea pe-afară, acolo fiind aruncate buchete de flori, nu se știe cât de vechi.

În prima toaletă hârtia igienică lipsea cu desăvârșire și era mizerie pe jos.

Ce a oripilat-o însă cu adevărat a fost ce a găsit în al doilea wc și, anume fecale umane pe colacul de wc, vechi și întărite, pe care nimeni nu s-a obosit să le curețe.

Întrebată de reporterii BZC dacă în toaletă existau săpun și dezinfectant, clujeanca a răspuns:

„La ce era acolo, sigur nu am testat săpunul. Hârtie igienică nu era sigur. Eu am la mine dezinfectant mereu, deci nu am încercat să văd. La cât m-a șocat baia aceea, abia am așteptat să plec de acolo”.

 

 

coral