O femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită, din plin, de un autoturism. Și o fetiță care se afla în mașină a ajuns la spital. Evenimentul rutier a avut loc în Tiha Bârgăului.

Un accident rutier a avut loc în Tiha Bârgăului.

O femeie intenționează să traverseze DN 17, se asigură, se oprește, iar apoi pornește în pas alert.

Aceasta e lovită din plin de un autoturism.  În urma accidentului au rezultat însă două victime.

”În urma accidentului din localitatea Tiha Bârgaului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite” au transmis reprezentanții ISU BN.

Șoferița care a lovit femeia e tot din Tiha Bârgăului, cu doar un an mai tânără ca victima.

”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului” transmit reprezentanții IPJ BN.

Mai jos, imagini video cu momentul impactului:

coral