Fostul international roman Cirpian Marica, a fost surprins iesind din camera de hotel doar cu un prosop pe el, fiind intr-o "intalnire" cu imeni altcineva decat Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz Florin Muntean, arata Ziar de Cluj.

"O să-l ținem minte mereu pe Ciprian Marica drept un fotbalist foarte talentat cu un simț incredibil al porții. Marica a marcat goluri importante pentru fostele echipe de club și pentru Naționala României. Retras din activitate acum câțiva ani, sexi-fotbalistul încă reușește să marcheze.

În august 2019, Ciprian Marica a marcat la Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean. Marcajul i l-a făcut Ciprian Marica Anei într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, reușind să desfacă astfel apărarea adversă, să penetreze prin verticalizare și sa marcheze la nurii Anei, 31 de ani, mămica a doi copii minunați și familistă convinsă, așa cum pozează pe Facebook, în emisiunile de televiziune sau pe Instagram.

Se pare că fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia. Aventura din Grand Hotel Italia a avut însă un final nefericit pentru iubăreți. Soțul încornorat, Florin Muntean Jr a primit un pont de la o persoană binevoitoare și s-a dus ață la camera 509 să verifice informația. A bătut discret la ușă și ce să vezi, a apărut chiar vedeta Ciprian Marica în torsul gol și cu un prosopel înfășurat peste instrumentul cu care marcase.

Vizibil jenat, Marica a încercat să îl scoată pe încornorat de pe coridoarele hotelului, însă soțul ofticat avea chef să își vadă și soția care, în cele din urmă, și-a făcut apariția. Florin Muntean Jr o ceartă pentru că s-a lăsat marcată și reclamă ipocrizia roșcatei, ipocrizie pe care trebuie să recunoaștem că am observat-o și noi.

Revenind la ipocrizie, să vă spunem că Ana Muntean e în continuare cu soțiorul ei drag și scump si fraier, care a iertat-o, dar în continuare suportă greu izolarea și se vede clar că o mănâncă foarte tare poarta.

 

Recent a apărut în emisiunea de la Antena 1 a lui Răzvan și Dani pozând în super mămică sexi, familistă și iubitoare. Se vede clar compatibilitatea cu Ciprian Marica a Anei Muntean dacă e să ne uităm și la postările lor făcute pe vremea COVID.

Și ea, și Marica, fac sport acasă și au grijă să arate pulimii acest lucru.

Și ea și Marica își pun poze motivaționale cu ei înșiși debitand diverse vorbe de duh foarte nimerite pentru situația dată. " coral