Un accident rutier în care au fost implicate patru vehicule a avut loc în data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 14:00, pe raza localității Jucu.

Pe fondul nepăstrării unei distanÈ›e de siguranță, È™oferul în vârstă de 47 ani care conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor È™i semiremorcă, care circula pe DN 1 C E576 din direcÈ›ia Cluj-Napoca spre Gherla, a lovit din spate o maÈ™ină care ulterior a fost proiectată în altă maÈ™ină care circula în față.

Șoferul, ajuns la km 21+700 m, nu a păstrat distanÈ›a de sigurață față de un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din Baia Mare, intrând în coliziune față-spate cu acest.

Autovehiculul din urmă a fost la rândul său proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Cel din urmă autovehicul era condus de un bărbat de 34 din Cluj-Napoca.

Autoturismul lovit iniÈ›ial de TIR, a pătruns pe sensul opus de ciculaÈ›ie unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 62 ani. Acesta din urmă a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca. Celelalte trei persoane au primit îngrijiri la faÈ›a locului.

Potrivit ISU Cluj, conducătorii de autovehicule aveau lipsă alcool.

coral