O profesoară care predă la două școli din municipiul Bârlad a devenit vedetă pe rețelele de socializare după ce a fost surprinsă jucând la „păcănele”. În timp ce băga bancnote în aparat, aceasta îl ruga pe Dumnezeu să-i restituie banii pierduți. „Cine îmi dă mie 70 de milioane de lei înapoi, Doamne? Dă dracului ceva, de sărăcia naibii ce ești! Uite Doamne la mine, ai milă și dă-mi ceva.”, arată vremeanoua.ro

Filmarea a devenit virală pe internet, făcând înconjurul țării, iar profesoara de biologie a fost recunoscută de elevii ei de la școlile „Principesa Elena Bibescu” și „George Tutoveanu”, acolo unde predă.

În timp ce se roagă lui Dumnezeu să-i dea câștig, femeia lovește cu putere butonul aparatului. În D… m**i, dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia m**i de viață. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne?”, se întreabă femeia în timp ce îl roagă pe un vecin de scaun să-i schimbe banii, pentru a alimenta în continuare păcănelele.

Profesoara este cunoscută cu probleme de comportament, nu atât cu elevii cât mai ales cu colegii săi. Cadrul didactic e titular la școala din comuna Banca, iar anul trecut a predat și la Tăcuta, unde a primit un avertisment din partea comisiei de etică și disciplină. În plus, aceasta se pare că are și probleme financiare, executorul punându-i poprire pe conturi.

coral