Un scandal monstru s-a iscat în localitatea clujeană Sâncraiu în urmă cu două zile. Protagoniștii se cunosc între ei și nu sunt la primul scandal, informează InfoHuedin.

Anul trecut, în această perioadă, protagoniștii s-au certat din cauza unor baloți de fân furați. Un fermier a furat din baloții de fân ai unei familii, până a fost prins în flagrant de către proprietari. 

În urmă cu două zile, hoțul de baloți și familia de la care a furat s-au întâlnit din nou și a ieșit scandal, iar poliția a fost nevoită să intervină.

Potrivit părților vătămate, hoțul de baloți i-a oprit de această dată în trafic și ar fi coborât cu un cutter și o bâtă și a început să îi amenințe.

Conflictul, se pare că, a pornit de această dată de la un teren.

„La data de 19 septembrie în jurul orei 21, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați de către un tânăr de 25 de ani din comuna Sâncraiu, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat de 45 de ani, din aceeași comună. Totodată, tânărul a relatat polițiștilor că a fost amenințat cu acte de violență de către bărbatul de 45 de ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

coral