Un bărbat din județul Gorj, internat în spital din cauza COVID-19, a decedat la trei ore după ce a plecat din spital. Bărbatul a luptat cu boala trei săptămâni. Când a fost externat totul părea a fi în regulă, testul COVID-19 fiind, evident, negativ.

Bărbatul a murit la doar trei ore după ce s-a externat din spital. Tragedia s-a petrecut după ce bărbatul ar fi ajuns acasă. Constantin Tîrziu, managerul spitalului, a spus, într-o intervenție la Tele 3, că în această situație este o moarte suspectă având în vedere că se vindecase de coronavirus, anunţă reporter24.info.

„Este dureros. Timp de trei săptămâni a fost îngrijit de colegii mei și apoi a plecat acasă sănătos. După trei ore s-a constatat decesul.

Cred că bărbatul a suferit un  infarct, poate a fost un duș mai fierbinte. La spital i-au fost administrate anticoagulante”, a explicat Tîrziu.

Cazul nu este singular. Un astfel de caz a fost și cel al fostului director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, care a murit sâmbătă, tot la doar câteva ore de la externare.

coral