Nostradamus a făcut o predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial în 2023, după ce a „prevăzut corect' conflictul din Ucraina din acest an.

Astrologul și vizionarul Nostradamus, despre care se spune că a prevăzut corect războiul din Ucraina, se pare că a prezis un scenariu apocaliptic al celui de-al treilea război mondial pentru 2023. Francezul, care a prezis cu exactitate unele evenimente mondiale majore din secolul al XVI-lea, credea că actualul conflict din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război'.

Conform interpretării profețiilor sale, el a sugerat perspectiva unui al treilea război mondial.

Nostradamus a scris într-un catren: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui'.

Mulți dintre adepții săi credeau că s-ar putea referi la un conflict global după invazia Ucrainei de către Vladimir Putin pe 24 februarie.

Dar detaliind, se pare că orașul francez Rouen, care se află la 125 de mile de Calais, s-ar părea că nu ar fi direct afectat.

De asemenea, Nostradamus a mai scris despre un „foc ceresc asupra edificiului regal' – mulți interpreți crezând că s-ar putea referi la „sfârșitul vremurilor' sau la începutul unei noi ordini mondiale.

Teoria vine în mijlocul unui șir de profeții ale francezului, care vobește despre când, unde și cum s-ar putea termina lumea pe care o știm astăzi.

În acest an, el a prezis un război în Europa – deși acesta se referă direct la capitala franceză Paris, conform interpretărilor. Secțiunea care se referă la acest detaliu: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe'.

Astrologul a murit cu peste 450 de ani în urmă, dar profețiile sale au continuat să-i uimească pe cei care îi urmăresc lucrarea.

Potrivit Horoscopului Anual, mai mult de 70% din cele 6.338 de profeții ale sale s-au împlinit până acum.

Multe dintre predicțiile sale, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice au fost interpretate ca fiind corecte. Nostradamus pare să fi prezis și începutul pandemiei de coronavirus din 2020, potrivit specialiștilor. Și la șapte luni scurse din 2022, se crede că previziunile lui Nostradamus pentru restul anului s-ar putea îndeplini. coral