Pasionat de shopping? Ai aflat veștile bune de la Iulius Mall Cluj? Black Weekend Sale te așteaptă cu promoții speciale la produsele tale preferate. În perioada 15 – 17 noiembrie 2019, cele mai cool branduri își micșorează prețurile cu până la 80%. Descoperă toate ofertele aici!

Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte sunt, cu siguranță, vedetele Black Weekend Sale. Vrei să îți reînnoiești garderoba? O poți face acum, beneficiind de discount-urile între 20% și 50% la numeroase piese vestimentare deosebite de la H&M, Lee Cooper, Terranova, Bigotti, Seroussi, Guess by Marciano, Mathilde și nu numai. Cei care sunt în căutarea perechii potrivite de încălțăminte pot profita acum de reducerile de până la 70% de la Il Passo, Tezyo, Office Shoes, Bata, Benvenuti și alte branduri de profil. Dacă ești pasionat de sport, vei fi surprins de prețurile cu până la 60% mai mici de la Sport Vision, Under Armour, Uman, Arman Sport și Buzz.   

Orice ținută este pusă în evidență și de accesoriile potrivite. Zilele acestea, găsești cele mai frumoase bijuterii și ceasuri, dar și multe altele, la Meli Melo, Swarovski, Sabrini și Millefiori la promoții între 30% și 80%. Domnișoarele și doamnele care caută să-și completeze trusa de make-up și produse de îngrjire sunt ispitite de prețuri reduse cu până la 80%. La The Body Shop, Cupio, Kiehl’s, Inglot, Xpert Beauty, Melkior, Gerovital sau Profihairshop pot găsi tot ce își doresc, după preferințe.  

Și micuții sunt răsfățați cu reduceri speciale la Noriel, Coccodrillo și Deluka. Hăinuțe în diferite culori și modele, papucei sau jucării diverse pot fi achiziționate chiar și la jumătate de preț. 

Dacă ești un împătimit al gătitului, Kitchen Shop afișează promoții de până la 76%. Pentru iubitorii cuvintelor, dar și pentru pasionații de muzică și jocuri, Cărturești și Diverta au pregătit oferte de până la 40%.

Nu în ultimul rând, pentru că orice final de săptămână nu ar fi complet fără o ieșire în oraș cu familia sau prietenii, cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Cluj te surprind cu meniuri promoționale variate.

Ești în căutarea unei piese de îmbrăcăminte chic, a unei noi cărți ori poate un ceas la modă? Descoperă toate ofertele de Black Weekend Sale în catalog și hai la Iulius Mall Cluj!

coral