Pregătiți de festival? Dacă și tu mergi la Electric Castle, Iulius Mall Cluj are vești grozave pentru tine! Brățara de acces se poate ridica din mall, iar în baza ei poți obține discounturi cuceritoare.

Ești unul dintre festivalierii Electric Castle? Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru muzică și distracție, îți oferim posibilitatea să îți ridici brățara de festival din Iulius Mall Cluj și să te asiguri că la Bonțida te vei bucura doar de muzica bună, fără a-ți pune la încercare răbdarea. Până pe 15 iulie 2019, te așteptăm la etajul mall-ului, în zona magazinelor cu profil sportiv, pentru a intra în posesia brățării Electric Castle.

Așa cum te-am obișnuit, dăm startul distracției chiar din stația de autobuz de la Iulius Mall. În perioada 17 – 21 iulie, zilnic, între orele 16.00 – 20.00, Iulius Mall organizează „Electric pe Vinyl”. Mai exact, în cele cinci zile, cât timp aștepți autocarele spre Bonțida, Dj Drix și Dj Ecos te vor ajuta să intri în atmosfera de festival cu programul lor de mixat muzică.

Dacă te numeri printre petrecăreții de la Electric Castle, până pe 21 iulie, ai parte de reduceri atrăgătoare în magazinele din Iulius Mall Cluj. În baza brățării de festival, ai discount de 25% la noua colecție U-Man și de 20% la toate produsele Il Passo, Buzz și Sport Vision. La Arman Sport și Ecco primești reducere de 20% la articolele ce nu se află la promoție, iar la Under Armour obții un discount de 10% la toate cumpărăturile. Te poți bucura de prețuri speciale și pentru serviciile Gett`s Color Bar și Optiblu, dar și de oferte 1+1 la Marty City, Noodle Pack și Urban Pizza. Lista completă a discounturilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj.

Ți-am stârnit curiozitatea? Vino la Iulius Mall Cluj să te bucuri de oferte cool și experiențe „electrizante”!

coral