Încă nu ai avut ocazia să vezi filmul „Moromeții 2” sau ți-ar plăcea să-i retrăiești stările? Te așteptăm vineri seara, în Iulius Parc, pentru că producția românească este în programul „Movie Nights” pentru acest week-end.

Dacă apreciezi cinematografia românească, luna iulie îți propune două producții autohtone, pe care să le vezi în aer liber, la „Movie Nights”. Vineri, pe 5 iulie 2019, de la ora 21.30, pe ecranul montat în Iulius Parc se va vedea filmul „Moromeții 2” (2018), în regia lui Stere Gulea. Este o continuare a poveștii familiei lui Ilie Moromete, care îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Filmul a câștigat opt distincții Gopo în 2019, printre care „Cel mai bun film (lungmetraj)” și Premiul „tânără speranţă”, acordat lui Iosif Paștina, actorul care a interpretat rolul lui Niculae.

În următorul sfârșit de săptămână facem pauză de la filme, dar nu și de la distracție. În perioada 11 – 14 iulie, în Iulius Parc se desfășoară „Cluj Craft Beer Festival 2019”. Peste 20 de producători de bere artizanală, concerte în aer liber, street food și zone de joacă pentru copii sunt elementele care vor asigura atmosfera de festival.

Următorul film, „Parking” (2019), va rula pe 26 iulie, de la ora 21.30, în Iulius Parc. Pelicula spune povestea unui poet care emigrează în Spania, cu trăirile, emoțiile și drama produse de nevoia de acceptare și dorul de casă.

„Movie Nights” prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

coral