Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesasanu a facut declaratii socante in urma cu doar cateva zile. Stefan Risipiceanu a fost cel cu care aceasta a colaborat si care ar fi violat-o pe Luiza. Aflat in Arest, ambulanta a ajuns de urgena pentru ca barbatul sufera de o boala grava.

In urma cu doar cateva zile, Gheorghe Dinca a marturisit ca cel care i-a fost complice in cazul Luizei Melencu a fost Stefan Risipiceanu, barbatul care a si violat-o pe tanara adolescenta. Acesta a fost arestat, insa in aceasta dimineata ambulanta a ajuns de urgenta la Arestul Capitalei, deoarece i s-a facut rau.

Barbatului i-au fost acordate primele ingrijiri medicale la fata locului, insa sursele transmit ca acesta sufera de o boala incurabila, potrivit stiripesurse.ro

Ce spune Risipiceanu despre viol

In fata anchetatorilor, potrivit Observator, Stefan Risipiceanu neaga acuzatiile ca ar fi violat-o pe Luiza, insa marturiseste ca victima ar fi fost o alta fata. Abuzurile ar fi avut loc inainte de 14 aprilie, data la care Luiza Melencu a disparut dupa ce s-a urcat la ocazie in masina lui Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile, astfel ca anchetatorii a aflat ca Risipiceanu este cel cu care monstrul din Caracal ar fi ”colaborat” la moartea Luizei Melencu

coral