După operația la inimă, Viorel Lis a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Oana este cu el în permanență și a povestit ce se întâmplă acum cu soțul ei. Se pare că a avut nevoie de intervenție medicilor care i-au făcut internare de o zi.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital după ce a contractat o bacterie. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar Oana l-a dus imediat la medici care i-au făcut internare de o zi pentru investigații.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital

Oana a povestit într-o emisiune de televiziune că s-a infectat cu o bacterie și a fost nevoie de analize și investigații. A fost o internare de o zi. Viorel Lis urmează să facă o colonoscopie, de care îi este teamă, dar este nevoit să urmeze procedură.

“Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici…Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă,” a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit SpyNews.

Familia Lis a fost greu încercată în ultima perioadă, marcată de problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Acesta a suferit un infarct și a fost operat de urgență.

Oana s-a speriat și i-a fost teamă cu adevărat că soțul ei nu se va mai întoarce acasă. Din fericire, Viorel a trecut cu bine de acest hop și a revenit în sânul familiei.

“Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci,” spunea Oana Lis la acea vreme.

Viorel Lis a mărturisit că îi este profund recunoscător soției sale care îl îngrijește ca pe un copil. Când au fost diagnosticați cu coronavirus, Oana ar fi putut să se trateze la domiciliu pentru că nu era în stare gravă, dar a ales să meargă la spital cu Viorel, care a avut nevoie de internare.

Oana Lis, dezvăluiri șocante despre lupta cu depresia

Oana Lis s-a confruntat cu depresia în urmă cu câțiva ani, mai exact în anul 2014. Soția lui Viorel Lis a vorbit despre tot ce a făcut pentru a se trata de această boală de care tot mai multe persoane suferă.

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (…) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să slavezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars. coral