Viorica de la Clejani este distrusă de durere, după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan și a făcut accident. Artista nu a mai rezistat și a răbufnit. Viorica varsă lacrimi amare și se teme ca fata ei să nu ajungă la suicid.

Numai o mamă poate înțelege durerea atunci când copiii tăi au probleme. Viorica de la Clejani a ieșit din casă urlând și implorând în lacrimi, ca Margherita să fie lăsată în pace. Artista este traumatizată de tot ceea ce se întâmplă în acest moment cu familia ei. 

În timp ce Ioniță de la Clejani se afla în transmisiune directă din fața casei la Xtra Night Show, soția lui nu a mai rezistat să tacă. Viorica se teme ca Margherita să nu aibă probleme și mai mari, să pice într-o depresie cumplită, ba chiar să-și ia și viața. 

„Lăsați-mi copiii în pace. Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau ca și copiii mei să pățească cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit din cauza depresiei, presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic! Lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Dumnezeu pedepsește. Anturajul Margheritei nu este o crimă, este învățare de minte să știu cine intră în curtea asta și cine iese. Eu mă mulțumesc că ai mei copii trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic’, a izbucnit Viorica de la Clejani.

Printre lacrimi, cântăreața implora ca fiica ei să fie lăsată în pace. Ca o leoaică este Viorica de la Clejani când vine vorba de copiii ei. După cum chiar ea a recunoscut, Margherita nu este într-o stare tocmai bună, iar mama ei se teme să nu facă vreun gest necugetat.

Instaleaza cel mai Rapid Browser ! Nu mai ai Reclame ! Ideal pentru Filme Online-Netflix-Youtube !

Eu nu vreau ca Margherita din cauza presiunii mediatice, a jignirilor, a oamenilor să-și ia zilele, să se omoare din cauza depresiei. Eu dacă aud pe cineva pe stradă că se ia de copilul meu, îi dau cu toporul în cap. (…) Eu m-am îmbolnăvit. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul pe stradă. Eu mi-am crescut frumos copiii‘, a mai spus Viorica

 

coral