Zilele trecute, Andrei Duban a postat o imagine cu Margherita , insotita de un mesaj care are legatura cu falsul medic italian. Fotografia  a devenit imediat tinta ironiilor in mediul virtual.

Viorica de la Clejani  a reactionat dur cand a aflat ca fiica ei a fost jignita si a avut prima reactie in cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Din cate stiu, partenera lui este mai operata decat multe si sunt atatea doamne si domnisoare atat de operate si cred ca ar trebui sa le explicati telespectatorilor si oamenilor de rand ce inseamna cuvantul operatie. Pentru ca sa folosesti cuvantul operatii estetice… pai este tara plina de buzate. Nu este una din showbiz-ul romanesc sa nu fie balmacita de acid hialuronic, cu bun simt, sa spunem asa. Altele au obraji de la mama natura, altele isi fac in loc de obraji, cum am mai explicat. In loc de obrajori zici ca au fese. Da uite ca o sa ma operez si eu, cand o sa trebuiasca. Imi pare rau daca a gandit asa. Daca el, om destept, om de televiziune, om de show crede asta, pai de la un prost la ce sa ma mai astept?! Sa puna mana el sa-si faca niste operatii estetice pentru ca arata si el ca si Codin Maticiuc, un fel de Purcelus de Guineea. Cam grasuta, ca-i ca mine, eu purcelusa, el purcelus”, a spus Viorica de la Clejani  pentru Antena Stars.

Replici dure intre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani, au existat la sfarsitul anului trecut,  dupa ce Codin s-a luat de operatiile estetice ale Margheritei, spunand ca au uratit-o. Mama artistei a luat foc si dupa cateva mesaje postate pe contul de socializare, interpreta a ajuns la amenintari in cadrul emisiunii de la Antena Stars.

coral