Cunoscutul prezentator Virgil Iantu a anunţat zilele trecute că are COVID-19. Mesajul a fost publicat pe Instagram, iar la scurt timp au început să-i scrie fanii. Unii i-au urat multă sănătate, dar alţii, adepţi ai teoriei conspiraţiei, l-au întrebă câţi bani a primit ca să spună asta. Are sau nu Virgil Ianțu coronavirus?

Prezentatorul TV a dat o replică foarte bună celor care l-au întrebat câți bani a primit ca să iasă în public și să spună ca s-a infectat cu coronavirus.

„Cât v-au dat să spuneţi că aveţi COVID?” „Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit prezentatorul

Replica lui Virgil Iantu i-a surprins pe toţi, fiind pe măsură:

„Mie: 60 de lei. Dar alţii au primit mai mult”.

irgil Ianțu s-a infectat cu coronavirus

Vinerea trecută, pe 2 octombrie 2020, Virgil Iantu postase un mesaj pe Instagram, prin care anunţa că i-a ieşit pozitiv testul la COVID-19. În ciuda faptului că respectase regulile şi normele de igienă, se pare că tot a contractat virusul. Din fericire, are o formă uşoară.

„Aceasta poze e făcută astăzi şi poate vă surprinde. Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid.

Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la Spitalul Monza şi acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsaţi garda jos şi să vă protejaţi cât puteţi, purtând masca şi exagerând cu igiena. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”

coral