Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor cadoul primit de 1 martie din partea soțului ei, Adi Rus. Artista le-a urat urmăritorilor o primăvară frumoasă și speră ca toate doamnele și domnișoarele s-au bucurat de asemenea atenții din partea persoanei iubite.

Vlăduța Lupău a primit un buchet de flori imens din partea soțului ei, care a întrecut orice așteptare. Mai mult, acesta i-a scris și un bilet cu un mesaj simbolic: „O primăvară minunată! Te iubesc!”.

Vlăduța Lupău se pregătește de un eveniment important

Ziua de 8 martie este specială pentru toate femeile din lume, dar mai ales pentru Vlăduța Lupău, care își schimbă prefixul de Ziua Femeii. Cântăreața împlinește 30 de ani și are în plan o petrecere mare la ea acasă, din moment ce nu are altă variantă.

Artista s-a apucat recent de pregătiri pentru marele eveniment, după cum și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale.

„Vreau să vă zic că se apropie ziua mea. În fiecare an făceam o super emisiune în care îmi chemam cei mai apropiați prieteni. Pentru că schimb prefixul, și vreau să fac o emisiune, nu am unde oameni buni.

Restaurantele nu te lasă, afară este mult prea frig. Așa că m-am gândit să organizez o cameră și să o transform în muzeu. Mi-am adunat tot felul de lucruri vechi, de pe la neamuri și de la oamenii din sat. Trebuie să le pregătim și nu mă las, săptămâna viitoare îmi filmez emisiune de ziua mea!”, a transmis Vlăduța Lupău pe Instagram.

coral