Vlăduţa Lupău a fost acuzată de fani ei că a are operații estetice. Frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și reacționat imediat. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări atât vestimentare cât și fizice.

Mai multe fotografii ce au apărut în mediul online i-au făcut pe fanii cântăreței să fie convinși de faptul că aceasta a apelat la medicul estetician.

Are Vlăduţa Lupău operații estetice?

De curând, Vlăduţa a organizat pe o rețea de socializare o sesiune de Q&A. Atunci când fanii i-au cerut să publice o fotografie cu ea însăși, înainte de intervențiile chirurgicale, cântăreața a răbufnit. Aceasta e negat cu vehemență că ar fi apelat la medicul estetician.

”Asta e fața mea, exact așa cum mă vezi, nemachiată, nefiltrată. Voi, unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați a niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel și nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta …”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a vrut cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni

Vlăduța Lupău este o femeie cu niște trăsături extrem de frumoase. Cu toate acestea, artista și-a dorit să ascundă micile imperfecțiuni precum ridurile de expresie. Recent, a mers la medicul estetician pentru a dobândi “perfecțiunea”.

Cântăreața le-a spus fanilor că nu este pentru prima dată când a apelat la această procedură. De altfel, asemenea proceduri sunt non-invazive.

”Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, mărturisea Vlăduța pe contul ei de Instagram.

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, bucurându-se de un real succes în lumea muzicii. Vedeta este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus şi a declarat în repetate rânduri că vrea ca familia lor să se mărească.

„Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate. Vlăduţa este pentru prima oară la televizor. Mi-ar plăcea să cânte, dar nu aş insista. Orice ar face, eu o s-o ajut şi o să îi fiu alături întotdeauna. Este că şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a precizat artista în emisiunea „La Măruţă”.

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj.

Aceasta a devenit cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău după numeroasele apariții televizate că și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Vlăduța și-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, urmând cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de Folclor. A urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”.

După absolvirea liceului, Vlăduța a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară  Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după absolvirea licenței a urmat studiile Doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare. coral