Vlăduța Lupău este însărcinată în cinci luni, dar a dezvăluit că a suferit enorm după cea pierdut alte două sarcini.

”Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice. Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie”, a spus artista în podcast-ul lui Mihai Morar.

Vladuța Lupău este căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Rus. Ea a tratat extrem de serios recomandările medicilor, care i-au interzis și că zboare cu avionul, potrivit Stiri de Cluj.

”Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat artista pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Vlăduța Lupău nu a putut onora la începutul anului mai multe concerte în Londra și SUA, fiind criticată de fani, dar nu a putut explica de ce face acest lucru. Acum s-a aflat adevărul. 

coral