Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa şatenă se bucură de succes în plan profesional, iar recent aceasta a dezvăluit că trăieşte cea mai mare împlinire şi pe plan personal. Cântăreaţa este însărcinată!

Vlăduţa Lupău trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian, bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Recent, aceasta le-a dezvăluit fanilor că trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Mai exact, familia cântăreţei se măreşte cu încă un membru.

Artista a publicat o imagine pe contul său de Instagram în care apare împreună cu soţul său. Bărbatul o pupă pe frunte, în timp ce îi mângăie burtica proeminentă.

Vlăduţa Lupău este însărcinată!

„Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi mămică”

De asemenea, vedeta a scris şi un mesaj emoţionant în dreptul fotografiei, în care dezvăluie cât de mult a aşteptat acest moment. Vlăduţa Lupău este nerăbdătoare să îşi ţină copilul în braţe.

„Minunea mea ???????? ???????????????? …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo ???? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică ???? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ????????

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! ????”, a scris artista. coral